Stages

Leren doe je niet alleen op school, maar ook in de praktijk. Bij Bravis leg je de basis voor jouw toekomst in de zorg met een uitdagende en afwisselende stage. Je leert het vak kennen en je ontdekt hoe je bij Bravis het verschil kunt maken.

Stages opleiding verloskunde

Studeer je verloskunde aan de Verloskunde Academie Rotterdam of de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen? Dan kun je stage lopen in het Bravis Moeder & Kindcentrum. Studeer je aan een andere school, dan is een stage bij Bravis helaas niet mogelijk.

Overige stages

Volg je een mbo, hbo of wo opleiding en wil je stage lopen of een afstudeerproject doen bij Bravis? Dat kan! Stuur een stageverzoek aan de afdeling waar je stage wilt lopen met daarin informatie over je opleiding, je leerdoelen en de stageperiode. We laten je dan snel weten of het mogelijk is om bij ons te stage lopen of een afstudeeropdracht te doen.

Stages opleiding verpleegkunde

Volg je de BOL-opleiding verpleegkunde op niveau 4 bij Curio of Scalda, of niveau 6 aan Avans Hogeschool of de Hogeschool Zeeland? Dan is een stage bij Bravis echt wat voor jou! Neem contact op met je school of BPV-docent voor meer informatie.

Stages doktersassistenten

Volg je een opleiding tot doktersassistente bij Curio of Scalda? Dan zijn er mogelijkheden om stage te lopen bij Bravis. Wil je hier meer over weten, vraag dan via het stagebureau van je school meer informatie. Studeer je aan een andere school, dan is een stage bij Bravis helaas niet mogelijk.

Stagevergoeding

Voldoen jij en je stage aan de voorwaarden van de cao Ziekenhuizen? Dan krijg je een stagevergoeding volgens deze cao.