Stages

Leren doe je niet alleen op school, maar ook in de praktijk. Bij Bravis leg je de basis voor jouw toekomst in de zorg met een uitdagende en afwisselende stage. Je leert het vak kennen en je ontdekt hoe je bij Bravis het verschil kunt maken.

Stages opleiding verloskunde

Studeer je verloskunde aan de Verloskunde Academie Rotterdam of de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen? Dan kun je stage lopen in het Bravis Moeder & Kindcentrum. Studeer je aan een andere school, dan is een stage bij Bravis helaas niet mogelijk.

Stages doktersassistenten

Volg je een opleiding tot doktersassistente bij Curio of Scalda? Dan kun je stage lopen bij Bravis. Meer weten? Stuur je cv, samen met informatie over je opleiding en leerjaar, naar stagebureau@bravis.nl.

Stages opleiding verpleegkunde

Volg je de BOL-opleiding verpleegkunde op niveau 4 bij Curio of Scalda, of niveau 6 aan Avans Hogeschool of de Hogeschool Zeeland? Dan is een stage bij Bravis echt wat voor jou! Neem contact op met je school of BPV-docent voor meer informatie.

Maatschappelijke stages

Bravis biedt jou de mogelijkheid om een maatschappelijke stage of snuffelstage te komen volgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op via stagebureau@bravis.nl.

Stages overig mbo, hbo
en wo

Wil je stage lopen of een afstudeerproject doen bij Bravis? Dat kan! Stuur een stageverzoek aan de afdeling waar je stage wilt lopen met daarin informatie over je opleiding, je leerdoelen en de stageperiode. We laten je dan snel weten of het mogelijk is om bij ons te stage lopen of een afstudeeropdracht te doen.

Stagevergoeding

Voldoen jij en je stage aan de voorwaarden van de cao Ziekenhuizen? Dan krijg je een stagevergoeding volgens deze cao.