Jij maakt morgen beter

Of je nu net van de middelbare school komt, al een tijdje werkt in de zorg of vanuit een heel andere achtergrond iets wilt gaan betekenen voor onze patiënten: bij Bravis vind je jouw uitdaging. Tijdens je stage bij Bravis ontdek je hoe leuk werken in een innovatief en vooruitstrevend streekziekenhuis kan zijn. Volg je je duale opleiding bij ons? Dan leiden wij je op voor de toekomst en krijg je de ruimte en de tools om samen met je collega’s de zorg beter te maken. En als je eenmaal bij ons werkt en een andere uitdaging zoekt, zijn er volop mogelijkheden om jouw carrière een heel nieuwe richting te geven met door- en omscholing.

Stages

Leren doe je niet alleen op school, maar ook in de praktijk. Bij Bravis leg je de basis voor jouw toekomst in de zorg met een uitdagende en afwisselende stage.

Opleidingsplaatsen

Om morgen beter te maken, leiden we vandaag de professionals van de toekomst op. Bravis biedt daarom opleidingsplaatsen in diverse vakgebieden.

Elke dag is anders

Werken bij Bravis betekent afwisseling, een werksfeer waarin collega's voor elkaar klaarstaan en een dynamische werkomgeving. In deze video vertelt Chrissy waarom ze elke dag met veel plezier naar haar werk gaat.

Samen werk je beter

Ondanks dat iedereen zijn eigen werk en specialisatie heeft, werken we bij Bravis allemaal samen om de patiënt te helpen. En of dat nu vanuit het lab, de operatiekamer of vanachter onze bureaus is, wij willen eigenlijk gewoon de beste zijn. En dat doen we samen.