Vrijwilligerswerk bij Bravis

Wil jij graag een bijdrage leveren aan het welzijn van onze patiënten en de werking van ons ziekenhuis in het algemeen? Denk dan eens aan vrijwilligerswerk bij Bravis. Alleen al met de inzet van bijvoorbeeld een dagdeel per week kun jij een groot verschil maken in het comfort voor onze patiënten of de gastvrijheid van ons onthaal. Vrijwilligers zijn voor ons onmisbaar, ook dankzij hen worden we samen beter.

Benieuwd wat jij kunt betekenen?

Ontdek de vele mogelijkheden als vrijwilliger bij Bravis

Als vrijwilliger kun je een positieve bijdrage leveren op een manier die bij jou past! Bijvoorbeeld door patiënten en bezoekers te verwelkomen met een warme glimlach als gastvrouw of -heer en hen vriendelijk de weg te wijzen binnen ons ziekenhuis. Of door hulp te bieden bij het vervoeren van patiënten richting onderzoeken. Ben je meer digitaalvaardig en vind je het juist fijn om anderen te helpen in de digitale wereld van Bravis? Dan is de DigiTuin wellicht de perfecte plek voor jou. Zoals je ziet, zijn er volop mogelijkheden waarin we samen op zoek gaan naar wat het beste bij jou past. Vooropgesteld vinden we jouw enthousiasme en gastvrijheid het állerbelangrijkste.

Ontdek de inspirerende verhalen van vrijwilligers die al zijn gestart bij Bravis. Laat je inspireren door hun ervaringen en ontdek hoe ook jij als vrijwilliger een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het welzijn van onze patiënten en bezoekers

Wat mag je van ons verwachten?

De belangrijkste motivatie van vrijwilligerswerk is de voldoening en plezier die je haalt uit het (onbetaald) werk dat je verricht. Natuurlijk willen wij bij Bravis jou hierin ondersteunen in een omgeving waarin jouw inzet gewaardeerd wordt. Zo kom je binnen Bravis terecht in een grote, warme hechte groep vrijwilligers, waar je waardevolle werkervaring op kunt doen en kunt deelnemen aan leuke activiteiten voor zowel vrijwilligers als medewerkers van ons ziekenhuis. Daarnaast heb je recht op reiskostenvergoeding, ben je verzekerd tijdens je vrijwilligerswerk en organiseren we regelmatig een bedankmoment voor al onze vrijwilligers.

Wat vragen we van jou?

We vinden het belangrijk om goede afspraken te maken met onze vrijwilligers. Zo is duidelijk wat we van elkaar mogen verwachten. Vrijwilligers dienen minimaal 18 jaar oud te zijn, minstens een dagdeel per week beschikbaar te zijn, lichamelijk in staat te zijn om het vrijwilligerswerk uit te voeren en zich correct te gedragen richting bezoekers en patiënten. Als je een uitkering ontvangt, is het bijvoorbeeld ook belangrijk dat je van de uitkerende instantie toestemming hebt om bij ons vrijwilligerswerk te doen. In een kennismakingsgesprek leggen we je deze en andere verwachtingen graag duidelijk uit, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Belangstelling?

Heb je belangstelling om je in te zetten als vrijwilliger bij Bravis?

Vul dan dit formulier in om vrijblijvend kennis te maken. Onze vrijwilligerscoördinator neemt dan contact met je op om samen de verschillende mogelijkheden te bespreken. Tijdens kantooruren kun je ons bereiken via 088 - 70 68 000 of stuur een e-mail naar vrijwilligers@bravis.nl.