Samen maken we
morgen beter

Korter in het ziekenhuis, meer zorg op maat en optimaal gebruik maken van innovaties in behandeling en verpleging. Dát is de zorg van de toekomst. Maar één ding blijft hetzelfde: alles draait om de patiënt. Of je nu direct zorg verleent of in een ondersteunende functie werkt in ons ziekenhuis.

De zorg van de toekomst begint vandaag al. Daarom vinden we het belangrijk dat onze huidige én toekomstige collega’s vanuit een drive werken om elke dag weer het beste uit zichzelf te halen. Dat ze buiten de gebaande paden durven te treden. En zich realiseren dat je alleen in verbinding met elkaar kunt toegroeien naar nog betere zorg. Herken jij je in de kernwaarden hiernaast? Dan kun jij ons helpen morgen beter te maken.

Het Bravis ziekenhuis

Het Bravis ziekenhuis is een groot innovatief ziekenhuis met twee hoofdlocaties (Roosendaal en Bergen op Zoom), een buitenpolikliniek in Etten-Leur en meerdere Bravispunten in de regio. Vanaf 2029 zal alle ziekenhuiszorg worden verleend vanuit een nieuw ziekenhuis op locatie Bulkenaar (Roosendaal). Bravis heeft een verzorgingsgebied van circa 300.000 inwoners en biedt een breed palet van medisch specialistische zorg voor de regio West-Brabant. In het ziekenhuis werken 250 medisch specialisten, 3.000 medewerkers en 250 vrijwilligers. Wil je vanuit jouw passie invloed kunnen uitoefenen op de zorg van morgen? Dan ben je hier op de juiste plek. Want hier maken we morgen beter.

Pas jij binnen onze cultuur?

Bravis ziekenhuis is hard op weg om uit te groeien naar een zorgorganisatie die past bij de wereld van morgen. Om daar te komen hebben we ambitieuze mensen nodig. Idealisten die geloven dat zorg altijd beter kan. Nieuwsgierigen met de drive om nieuwe grond te verkennen. Pioniers die zich niet laten tegenhouden door de muren van het ziekenhuis. En optimisten, die de diversiteit in hun achtergrond, kennis en ervaring zien als de ideale voedingsbodem voor vernieuwing.

Morgen vitaal

Naar de toekomst kijken doen we niet alleen wanneer het gaat om de zorg die we leveren. We vinden het ook belangrijk dat onze medewerkers hun werk goed en prettig kunnen blijven doen. Want jij moet niet alleen nu lekker in je vel zitten, maar ook over tien jaar nog fit en vitaal genoeg zijn voor je werk. Je kunt gratis gebruik maken van het Vitaliteitsportaal. Jij bent de expert van jezelf en jij kiest zelf wat jou kan helpen om duurzaam inzetbaar te blijven. Dat kan een stoelmassage zijn, ondersteuning bij mantelzorgtaken, maar ook een workshop mental fitness of informatie over gezonde voeding.

Groeien in je functie


Of je nu net begint of al jaren bij ons of in de zorg werkt, graag kijken we naar jouw groei. Teamleider van het Moeder & Kindcentrum Ancel van de Broek is al jaren bij ons in dienst, maar groeit nog steeds door. Hier vertelt zij op welke manier dat gebeurt.
 

Zo maken we morgen beter

Hoe zorgt Bravis ervoor dat de ziekenhuiszorg in onze regio behouden blijft en steeds verder verbetert? In deze video zie je hoe we dat gaan doen!

Elke dag is anders

Werken bij Bravis betekent afwisseling, een werksfeer waarin collega's voor elkaar klaarstaan en een dynamische werkomgeving. In deze video vertelt Chrissy waarom ze elke dag met veel plezier naar haar werk gaat.