Opleidingsplaatsen

Om morgen beter te maken, leiden we vandaag de professionals van de toekomst op. Bravis biedt daarom opleidingsplaatsen in diverse vakgebieden. Je opleiding wordt betaald en je leert jouw nieuwe vak in een innovatieve, open omgeving met begeleiding van betrokken collega’s. Bovendien ontvang je een leerlingsalaris. Ontdek welke mogelijkheden jij hebt om bij Bravis te werken aan jouw toekomst.

Opleidingsplaatsen verpleegkunde

Als leerling-verpleegkundige leer je diverse afdelingen van het ziekenhuis kennen tijdens een opleiding waarbij je afwisselend werkt en naar school gaat. Wanneer je kiest voor een BBL-opleiding op niveau 4 of een duale opleiding op niveau 6 leg jij een brede basis voor jouw loopbaan.

Opleidingsplaatsen OK-medewerkers

Een operatie kan een paar minuten duren. Maar ook vele uren. Operatieassistenten en anesthesiemedewerkers spelen een cruciale rol in het operatieteam. Drie jaar lang krijg je les in Rotterdam en werk je in het moderne en innovatieve operatiecomplex van Bravis aan jouw ontwikkeling. Iets voor jou?

Opleidingsplaatsen MBRT

Röntgenfoto’s, MRI-scan, echo’s en bestralingen. Het zijn allemaal onderzoeken en behandelingen waar je als medewerker medische beeldvormende en radiotherapeutische technieken mee werkt. Tijdens de duale opleiding leer je het vak voornamelijk in de praktijk: op de moderne, innovatieve afdeling Radiologie van Bravis.

Opleidingsplaatsen MSMH

Voor patiënten is het van levensbelang dat de instrumenten waarmee ze behandeld worden, steriel en onbeschadigd zijn. Als medewerker steriele medische hulpmiddelen heb je dus een belangrijke rol. Bravis biedt jou de kans om deze opleiding te volgen en praktijkervaring op te doen op beide locaties van het ziekenhuis.